Close

KÄRCHER NT 35/1 Tact

Příruční a výkonný jednomotorový profesionální vysavač na mokré i suché vysávání s patentovaným plně automatickým čištěním filtru (TACT System) a kompletním příslušenstvím.

Charakteristika vysavače:

Profesionální vysavač suchých a mokrých nečistot střední třídy se zvětšeným objemem nádoby na nečistoty. Stroj je vhodný pro vysávání suchých nečistot, vlhčených nečistot a tekutin. Úspěšně jej lze používat na menší a střední plochy v lehkých a středně těžkých provozech, stejně tak jako na vysávání koberců na větších plochách.

Dokonalou filtraci zaručuje plochý skládaný filtr Eco optional se systémem TACT – konstantní vysoký sací výkon. Tento systém umožňuje při práci vysavače, bezdotykové oklepávání filtru. Díky kvalitní filtraci není nutno při vysávání suchých nečistot používat papírové sáčky.

K vysavači KÄRCHER NT 35/1 Tact je navíc možno dodat speciální bavlněný ochranný vak. Tento vak se vkládá do sběrné nádoby, jeho gumový lem se přehne přes horní okraj nádoby a přiklopí se sací hlavou vysavače. Nečistoty padají kolem vaku do sběrné nádoby a vak tak podstatně zvětšuje filtrační schopnost vysavače a znásobuje ochranu a tedy i životnost filtru a sací turbíny. Vak se používá pro suché vysávání.

Proti přeplnění při vysávání tekutin chrání vysavač elektrody, které při nebezpečném zvednutí hladiny automaticky odstaví turbínu.

Výhody vysavače KÄRCHER NT 35/1 Tact:

– automatický oklep filtru TACT = konstantní vysoký sací výkon
– patentovaný „Eco“- plochý filtrační systém
– komfortní možnost výměny filtru
– možnost uložení nářadí na sací hlavě
– integrované držáky na příslušenství na zadní straně stroje
– dvě speciální fixace hadice a široké vybavení příslušenstvím v ceně
– Kärcher Clip-System
– vypínač/spínač systému TACT osvětlený LED
– ergonomické držadlo

Použití:

– stolaři
– elektroinstalatéři
– stavebnictví
– parketáři a pokladači dlaždic
– automobilový průmysl